Lady Fair – sajam za dame

Drugi vikend u septembru mesecu rezervisan je samo za dame – II „Lady fair“ održaće se 14. i 15. septembra ispred shopping centra „Ušće“. Pripadnice lepšeg pola će na jednom mestu moći da saznaju i pronađu sve ono što im je potrebno da budu lepe i negovane. Radno vreme sajma je od 10 do 19h.

Lady Fair 2013. Ušće

Lady Fair 2013. Ušće

Pored neprekidnog programa na bini gde će se smenjivati plesne grupe, fitnes centri, korektivna gimnastika, dame će moći da čuju i veoma zanimljiva predavanja iz raznih oblasti – dermatologije, ginekologije i akušerstva, stomatologije, medicinske kozmetike i još dosta toga.

Lady Fair

Lady Fair

Lady Fair

Lady Fair

Bobi nakit na Lady Fair-u

Bobi nakit na Lady Fair-u

Veliki izbor modernog nakita od srebra predstaviće kompanija „Bobi nakit“. Najnovije kolekcije stižu pravo sa sajma zlatarstva u Vićenci „Vicenzaoro“. Naše dame imaće ekskluzivnu priliku da prve probaju i kupe aktuelne modele za jesen/zimu 2013-14 – minđuše, ogrlice, prstenje, sve ono od nakita što je potrebno da upotpunite vaš jesenji styling.

Jesen/Zima 2013-14.

Jesen/Zima 2013-14.

Domaćice će uživati u druženju sa Lepim Brkom, koji će im otkriti neke tajne u kulinarstvu, dok će one koje brinu o svom izgledu od dr Feelgood-a moći da saznaju formulu zdravog života i još dosta iznenađenja i zanimljivog programa očekuje sve posetiteljke „Lady Fair“-a.

Lepi Brka Gastronomad

Lepi Brka Gastronomad

U ženskom kutku, dame će se družiti sa stručnim licima od kojih će dobijati odgovore na postavljena pitanja. Moći će da saznaju kako pravilno da neguju svoju kožu, koje kreme da koriste, a s druge strane, moći će i da čuju prognoze i savete astrologa. U Relax zoni uživaće u masažama i raznim vrstama tretmana, a neke od njih učestvovaće u kreativnim radionicama u kojima će naučiti i saznati nešto novo iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i svim izlagačima pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce „Lady fair“-a.

Vidimo se 14. i 15. septembra od 10 do 19h ispred „Ušća“!Leave a Reply