O nama

1997.
Bobi nakit i satovi je porodična firma sa tradicijom dužom od jedne decenije. Osnovana je 1997. godine u Vršcu kao samostalna trgovinska radnja koja se bavi trgovinom nakita od zlata i srebra.

Strpljivim radom i uz veliko angažovanje vlasnika, porodice i svih zaposlenih, 1999. godine registrovano je proširenje delatnosti – proizvodnja nakita i sličnih predmeta na zanatski način. Iste godine počinje se i sa prodajom ručnih satova.

2001.
Stalno osluškivanje tržišta, kao i praćenje trendova i potreba kupaca, dovode firmu do još jednog proširenja – 2001. godine otvorena je specijalizovana radnja za prodaju nakita od srebra, kao i radionica za popravku i doradu nakita.

2005.
Pored proizvodnje nakita od zlata, 2005. godine počinje se i sa ručnom proizvodnjom unikatnog nakita ARTistiK. Ovaj nakit je napravljen od prirodnih minerala, poludragog kamenja i Swarovski kristala.

2008.
Od 2008. godine ponuda nakita proširena je uvođenjem savremenog, visokokvalitetnog nakita od nerđajućeg čelika.

2011.
Danas je Bobi nakit i satovi lider u domenu ponude i plasmana finih ručnih satova, brendiranog nakita kao i vodeća zlatarska radnja u gradu. Nalazimo se u Vršcu, odlično pozicionirani u samom centru grada, na adresi Trg Pobede 4 i ucentru Beograda, u Eurocentru – Makedonska 30/Dečanska 5.

Bobi nakit i satovi je jedan od trideset članova udruženja zlatara Novi Sad. Prisutni smo na svim relevantnim manifestacijama, sajmovima u Vićenci, Arecu i Istanbulu kao i na našem sajmu zlatarstva Sjaj koji se svake godine održava u Novom Sadu.

Naša ideja vodilja je održavanje prednosti u odnosu na konkurenciju stalnim usavršavanjem, prilagođavanjem potrebama tržišta i proširivanjem ponude. Svakim segmentom poslovanja trudimo se da opravdamo stečeno poverenje kupaca.